Natalia Borges ihastutti rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain vain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi mahdollisista tulevaisuuden tähdistä on brasilialainen Natalia Borges.

Nyt Borges on kuvattu Miamissa, jossa hän keikisteli rannalla vaaleanpunaisen sävyisissä bikineissä. Aurinkoa kaunotar ei saanut juuri palvottua pilvisen sään takia, mutta muuten tuleva mallitähti näytti nauttivan vapaapäivästään.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash