Khloe Kardashian elämäntapavalmentajaksi – saa oman televisio-ohjelman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Täyskäännöksen elämässään tehnyt Khloe Kardashian on nykyisin hyväkuntoinen ja henkisesti tasapainoinen nainen. Hän kärsii parhaillaan ex-miehensä Lamar Odomin onnettomuuden takia, mutta yrittää samalla auttaa muita ihmisiä selviytymään elämässään.

Khloe Kardashian on saanut televisiosta oman muodonmuutoksiin keskittyvän sarjan. E!-kanavalla Yhdysvalloissa esitettävä ohjelma tekee osallistujille kokonaisvaltaisia ulkonäön ja hyvinvoinnin parantamisoperaatoita. Sarjan nimi on Revenge Body, ja ideana on, että 31-vuotias seurapiirijulkkis koulii tavallisista ihmisistä menestyviä ja motivoituneita. Vielä ei ole varmaa, tullaanko ohjelmaa esittämään myös Suomen televisiossa.

– Hyvältä näyttäminen on paras kosto ikinä. On mahtavaa päästä motivoimaan ihmisiä kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen kautta. En malta odottaa, että näen ihmisten lopputulokset, Khloe hehkuttaa.