Lukiolaispojat esittivät Mean Girls -tanssin – yleisö hullaantui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mean Girls -niminen teinikomedia julkaistiin vuonna 2004, jolloin se nousi nopeasti suureen suosioon. Elokuvassa Lindsey Lohan esittää Cady Heron -nimistä tyttöä, joka on muuttanut Afrikasta Illinoisiin ja huomaa pian ajautuvansa koulun ilkeimpien ja suosituimpien tyttöjen pauloihin muuttuen vähitellen samanlaiseksi itsekin.

Arkansasin koulussa nähtiin hulvaton miesten tekemä versio Mean Girls -elokuvassa esitetystä Jingle Bell Rock -tanssista. Nuoret miehet tanssivat Lavaca-nimisessä pikkukylässä sijaitsevassa lukiossa yleisön edessä saman koreografian kuin minkä elokuvan päähenkilötkin esittävät.

Nuorilla miehillä on lavalla yllään samantapaiset vaatteet kuin elokuvan kaunottarilla. Miehet tanssivat pikkutuhmat joulumekot yllään ja saavat yleisön esityksellään innostumaan. Kuten elokuvassakin, musiikki alkaa kesken kaiken myös miesten esityksessä pätkimään, minkä vuoksi esiintyjät joutuvat vetämään tanssin lopulta itse laulaen.