Grumpy Cat näki oman vahanukkensa – arvaa kiinnostiko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kuuluisimpiin kissoihin lukeutuva Grumpy Cat on saanut nauttia kansainvälisestä suosiosta jo pidemmän aikaa. Kissa on tienannut omistajalleen miljoonatulot ja päässyt itse koristamaan erilaisia tuotteita vihaisella ilmeellään. Grumpy Cat on myös yksi Instagramin ja Twitterin seuratuimmista lemmikeistä. Nyt Grumpy Cat on päässyt Madame Tussauds -vahakabinettiin.

Grumpy Cat on vahakabinetin ensimmäinen kissa. Muiden julkisuuden henkilöitä esittävien vahanukkeversioiden sijaan Grumpy Catistä on tehty pörröinen kissa, joka nukkuu omassa pedissään. Kissa liikkuu, hengittää ja on välillä heräävinään kameroiden räpsyessä.

San Franciscon Madame Tussauds -vahakabinetti julkaisi taannoin YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähtiin, miten Grumpy Cat oli mitattavana. Kissa ei tapansa mukaan näyttänyt erityisemmin välittävän mitattavana tai valokuvattavana olemisesta. Grumpy Catin kaksoisolentokaan ei saanut kissaa innostumaan vaan vakava perusilme pysyi kissalla edelleen.