Huippumallin Star Wars -asu naurattaa – tätä tuskin osasit odottaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet Star Wars -fanit pukeutuivat uuden elokuvan ensi-iltaan teeman mukaisesti. Niin myös huippumalli Cara Delevingne, jonka asuvalinta saattaa tulla monille yllätyksenä. Elokuvasarjan tunnetuimpien ihmissankareiden tai -pahisten sijaan tähti oli valinnut hieman toisenlaisen hahmon.

Cara Delevingne jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän on valmistautumassa Star Wars: The Force Awakens -elokuvan ensi-iltaan. Huippumalli oli pukenut päälleen isokokoisen Jabba the Hutt -kokovartalopuvun. Kuvasta jää epäselväksi, kuinka Cara käytännössä pystyi liikkumaan makuupussia muistuttavassa puvussaan.

– Katsomassa Star Warsia tyylillä, tähti kirjoitti.

Watching Star Wars in style

Kuva, jonka Cara Delevingne (@caradelevingne) julkaisi