Mies etsi lompakkoaan roskiksesta – päätyi tunneiksi roska-auton uumeniin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli etsinyt lompakkoaan kotipihansa isosta roska-astiasta, kun hän oli yhtäkkiä havahtunut siihen, että roska-auto oli napannut roska-astian ilmaan. Mies joutui kipatuksi roskien mukana roska-auton säiliöön ja joutui viettämään siellä peräti kolme tuntia.

Mies oli kommentoinut Oroville MR News -toimitukselle, että hän oli auton kyydissä noin tunnin. Kuskin reitin mukaan mies on kuitenkin joutunut olemaan roskien seassa noin kolme tuntia. Sheriffi Martin Torresin mukaan mitään tämän kaltaista ei ole ikinä tapahtunut ja oli ihme, että mies selvisi kyydistä. Auto oli kuitenkin tehnyt miehen kotipihan jälkeen vielä muutaman pysähdyksen ja kaatanut roskia miehen päälle.

Mies oli huomattu vasta kaatopaikalla, kun roska-auto oli tyhjennetty. Roska-auton kuljettajan mukaan kyytiin joutunut mies oli onnekas, että hänet huomattiin kaatopaikalla. Puskutraktori olisi hetkessä voinut ajaa miehen yli tasatessaan maahan tiputettua roskakuormaa. Mies selvisi koettelemuksesta vähäisin niska- ja selkäkivuin.