Isä ja poika varastivat 41 000 dollarilla kanansiipiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa asuvaa isää ja poikaa syytetään kanansiipien varastamisesta ravintolasta. Laittomin keinoin hankittujen siipien arvo on yhteensä 41.000 dollaria, eli noin 37.600 euroa. 56-vuotias isä ja 33-vuotias poika työskentelivät New Yorkin Syracusen Twin Trees Too -ravintolassa kokkeina.

Työskennellessään ravintolassa he tilasivat kanansiipiä tukusta ravintolan laskuun, noutivat ne itselleen ja myivät tuotteet eteenpäin alennetuin hinnoin.

Isä ja poika myivät varastamiaan siipiä pienille yrityksille ja toisinaan jopa itse kaduilla. Daily Mail -lehden mukaan miehet ehtivät harrastamaan sivubisnestään useiden kuukausien ajan helmikuusta marraskuuhun saakka.

Tämä on jo toinen kerta, kun 56-vuotiasta isää syytetään samankaltaisesta rikoksesta. Mies pidätettiin viime vuonna epäiltynä kanansiipien varastamisesta 5.450 dollarin edestä Dominick’s-ravintolasta.