Kylie Jenner nettipilojen kohteena – kuvankäsittelijät innostuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin sisarusparven nuorimmat edustajat, Kylie ja Kendall Jenner, saattavat pian ohittaa isosiskonsa suosion ja fanien määrässä. Kuten kaikki kuuluisuuden henkilöt tietävät, pilaillaan supertähtien kustannuksella aina mahdollisuuden tullen.

Nyt Instagram-profiili kyliejennerdoesstuff esittelee Kylie Jennerin tähdittämiä valokuvia, jotka on muokattu huumoripitoisemmaksi sisällöltään. Kuvissa on kuuluisa teinitähti, mutta hänet on pantu kuvakäsittelyn avulla uudenlaisiin tilanteisiin, kuten kantamaan vauvaa pois tulipalosta tai sytyttämään savuketta kynttilästä. Kuvien pohjana on käytetty teinin omia otoksia.

Kylie Jennerin Kris-äidin pyörittämä markkinointikoneisto on tehokas, ja perheen valokuvat edustavat yleensä loppuun asti hiottua pr-toimintaa. Kylie Jennerin pilailusivustoa ylläpitää losangelesilainen koomikko Ben Siemon. Sivusto saatetaan poistaa pian, mikäli Jennerin perheen huumorintaju ei riitä kuvissa olevaan ironiaan.