Laskuvarjohyppääjälle tehtiin tatuointi ilmassa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen hurjapää oli saanut erikoisen idean laskuvarjohyppyään varten. Nadine Elaine oli nimittäin päättänyt yhdistää laskuvarjohyppäämisen ja tatuoinnin ottamisen yhdeksi stuntiksi. Nainen suunnitteli ottavansa ranteeseensa tatuoinnin, jossa lukisi AHHH.

Daily Mail -lehden mukaan laskuvarjohyppytaitoista tatuoijaa ei ollut onneksi vaikeaa löytää. Tatuointitaiteilija Shannon Claydon otti haasteen vastaan. Hän hankki temppua varten paristoilla toimivat tatuointivälineet.

Nadinen hurja temppu on kuvattu videolle. Pian lentokoneesta hyppäämisen jälkeen tatuointitaiteilija alkoi työstää hänen ranteeseensa tekstiä. Kuin ihmeen kaupalla tatuointi onnistuttiin saamaan valmiiksi, ennen kuin Nadinen oli avattava laskuvarjonsa. Maassa hurjapää esitteli ylpeänä ilmassa tehtyä tatuointiaan.