Miehen viesti masentuneelle vaimolle leviää verkossa: ”Syyt miksi rakastan sinua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mollywho on julkaissut Imguriin kuvan viestistä, jonka hänen miehensä oli kirjoittanut naiselle peiliin. Nainen kertoo olleensa todella masentunut ja alakuloista seuraa miehelleen viimeaikoina. Aviomies on yrittänyt toistamiseen piristää naista, mutta mikään ei ole toiminut.

Nainen epäilee, että hänellä on oikeasti mielenterveydellisiä ongelmia ja masentuneisuus on ollut viedä naisen mukanaan. Hän on mennyt hiljattain naimisiin miehensä kanssa ja on pahoillaan siitä, että uusi aviomies on joutunut kestämään naisen lukuisia huonoja päiviä. Eräänä päivänä mies kuitenkin onnistui ilahduttamaan vaimoaan pienen eleen ansiosta.

Kun nainen oli tullut eräänä päivänä kotiin, hän oli huomannut, että mies oli kirjoittanut hänelle peiliin viestin. Mies oli kirjoittanut naiselle muistutuksena peiliin 15 syytä, minkä vuoksi mies rakastaa vaimoaan. Vaimo oli purskahtanut itkuun ja kertoi, että viesti tuli kyseisenä päivänä todella tarpeeseen.

I've been juggling a LOT lately. Trying to move up the (ahem) corporate latter. Just got married. Couldn't afford a wedding. Family is sparse. Falling out with friends, yaddadyadda. But, the thing is, amidst all the struggle, my husband has relentlessly tried to cheer me up. I've not been the east person to deal with. In fact, sometimes I've said the cruelest most hateful words to my new husband. But he somehow forgives me every time. I have a long journey ahead of me, and I know he probably realizes I'm mentally ill. But he holds my hand, and he tries his best. Today when I came home from a trip to SF, I flopped onto my bed in tears. I looked to my left, and saw these words painted all across my mirror. I think he wanted me to remember how much he loves me. Because he knows how quickly I forget. He knows I struggle to see good in the world, and especially the good in myself. But here it is. A testament and gesture of his love. Damn, I needed it today…