Ohikulkija hieraisi silmiään – kosinta keskellä lumista katua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michael Kent oli tyttöystävänsä Fiona Newlandsin kanssa lomamatkalla Islannissa. Eräänä lumisena päivänä englantilainen pariskunta päätti mennä Reykjavikissa kävelylle, jonka aikana Kent oli suunnitellut kosivansa tyttöystäväänsä.

Kent polvistui kauniisti valaistulla lumisella tiellä tyttöystävänsä eteen, ja Newlands vastasi hänen kosintaansa myöntävästi. Amerikkalainen Jessica Bowe oli Grapevine-sivuston mukaan ollut sattumalta juuri samaan aikaan ottamassa kauniista kadusta kuvaa kun kosinta tapahtui ja sai hienon hetken ikuistettua.

Kent antoi Bowelle hänen yhteystietonsa sitä varten, että nainen voi lähettää täydellisen kihlakuvan heille. Mies oli pakkasessa kirjoittanut tärisevin käsin osoitteensa kuitenkin väärin eikä saanut kuvaa. Hän päätti kokeilla onneaan ja katsoa, pystyisikö sosiaalinen media auttaa heitä löytämään naista ja kuvaa jälleen heidän käsiinsä.

Kent julkaisi tyhjästä kosintapaikasta kuvan ja kertoi etsivänsä naista, jolla on samasta kohdasta otettu kuva, jossa Kent polvistuu tyttöystävänsä eteen. Nainen löytyi kuvan avulla ja pariskunta sai onnekseen itselleen kosinnasta muistoksi kuvan, johon täydellinen hetki on saatu ikuistettua.