Unelmien vihkipaikka – kelluva kappeli paratiisissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malediiveilla pystyy järjestämään satumaisia häitä, jotka Four Seasons Resort Maledives -hotelli on viemässä vielä aivan uudelle tasolle. Hotelli ryhtyy tarjoamaan joulukuusta 2015 eteenpäin hotellissa hääpakettia, jossa vihkiminen voidaan suorittaa uudessa vastavalmistuneessa kappelissa, joka kelluu veden päällä.

Four Seasons
Four Seasons
Four Seasons
Four Seasons

Landaa Giraavarulla sijaitseva Four Seasons Resort Maledives on rakentanut meren päälle satumaisen valkoisen kappelin, jossa on läpinäkyvä lasilattia. Kappeli turkoosin ja kirkkaan veden päällä näyttää taivaalliselta, ja sinne mahtuu myös 16 juhlavierasta katsomaan vihkimistä.

Kappeli on noin 50 metrin päässä rannasta, minkä vuoksi liikkuminen vihkipaikalle tapahtuu romanttisesti veneellä. Valokuvat kappelista ovat satumaiset ja paikka tarjoaakin varmasti ikimuistoisen kokemuksen ja maiseman sekä valoisalla että hämärämmällä auringonlaskun aikaan.