Urheilufanit aloittivat joukkotappelun vessassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaikki isoimmissa tapahtumissa vierailleet tietävät, että väliajan kovimmat ruuhkat keskittyvät wc-tiloihin ja anniskelualueelle. Tällöin tuskin haluaisi olla mukana vessareissun käsirysyksi muuttavassa joukkotappelussa.

Urheilujoukkue New York Giants pelasi sunnuntaina amerikkalaista jalkapalloa Carolina Panthersia vastaan East Rutherfordissa, New Jerseyssä. Valitettavasti Giants hävisi ottelun ja pelin jälkeen kuumenneita tunteita purettiin kisapaikan saniteettitiloissa. Miehet olivat ryhtyneet tappelemaan.

Kahakasta on julkaistu videomateriaalia Twitteriin. Fanit väittelevät ja huutavat jopa miestenvessan kopissa. Päällepäsmärinä tilanteessa on kaiketi vanhempi herra, joka ei edes huomaa kun toinen asianosaisista livahtaa vessakopista ulos. Suomessa on onneksi hieman rauhallisempi tunnelma urheilutapahtumien saniteettitiloissa.