Uusi nettipalvelu: Lähettää vihamiehille hiiliä lahjaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulupukki tuo perinteisesti lahjoja vain kiltisti käyttäytyneille lapsille. Nykyään hieman vähemmän tunnettu uskomuksen mukaan huonosti käyttäytyneiden lasten paketeista löytyy sen sijaan vain hiiltä tai vitsoja. Joulu tuli ja meni, mutta erilaisia lahjoja jaetaan ympäri vuoden.

Australialainen startup-yritys mahdollistaa nyt erikoisten lahjojen lähettämisen tuhmille ihmisille. Send Coal -yrityksen kautta kuka tahansa voi nimittäin lähettää vihamiehelleen tai muulle haluamalleen taholle hiiliä.

Yhdeksän kuutiosenttimetrin kokoisen palan lähettäminen maksaa 20 Australian dollaria, eli noin 13 euroa. Hiilen voi lähettää halutessaan anonyymisti ja lyhyen viestin kanssa.

– Laita tänä vuonna jonkun nimi tuhmien lasten listalle, ja lähetä heille sopiva lahja. Täydellinen joulupiristys ärsyttävälle pomolle, paskoille kavereille, laiskoille työkavereille, kiittämättömille lapsille ja rasistisille enoille, Send Coalin verkkosivuilla kuvaillaan.