WWE toisti Miss Universum -mokan Slammy-gaalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisotsikot ovat lähipäivien aikana kuhisseet Steve Harveyn tekemästä virheestä Miss Universum -kauneuskilpailuissa. Koomikko ja juontaja Steve Harvey julkisti kilpailujen lopussa vahingossa väärän voittajan, mitä seurasi nolo tiaran vaihto ja voittajan uudelleenjulkistus.

Harvey teki yhden virheen kansainvälisessä televisiolähetyksessä, minkä jälkeen hän on toiminut hauskimpien meemien inspiraationa. Nyt World Wrestling Entertainment on myös kantanut kortensa kekoon Slammy Awards -gaalassa, jossa Harveyn tekemä virhe on toistettu.

WWE on julkaissut Twitter-tilillään videon, jossa WWE Divasin Paige pitää kiitospuhetta voitettuaan juuri Vuoden Diiva -palkinnon. Juontaja kuitenkin lähestyy naista vaivihkaa kertoakseen, että hän teki virheen ja voitto meneekin itseasiassa toiselle naiselle.

Ilmeisesti moni showpainin ystävä ei ole katsonut Miss Universum -kilpailuja ja tiedä Harveyn tekemästä virheestä, sillä moni videota kommentoinut tuntui ottaneen tilanteen tosissaan ja pitävän virhettä todella mauttomana temppuna Paigea kohtaan.