Rocky-elokuvan ”Ivan Drago” 58-vuotias lihaskimppu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen näyttelijä Dolph Lundgren nähtiin taannoin lukuisten muiden supertähtien kanssa The Expendables -elokuvassa ja alkuvuodesta 2015 hän osallistui Gumball 3000 -autokilpailuun.. Rocky IV -menestyselokuvasta maailmanmaineeseen noussut tähti ei pysynyt A-sarjan näyttelijöiden joukossa.

Nyt 58-vuotias Dolph Lundgren kuvattiin paidattomana Havaijilla sijaitsevalla rannalla, jossa hän oli päiväkävelyllä. Samalla mies osoitti olevansa edelleen upean raamikkaassa kunnossa.

Viime vuonna toimintatähti paljasti ryhtyneensä harrastamaan taistelulajeja lapsuutensa synkkien tapahtumien johdosta. Dolph Lundgren kertoi The Sun -lehden haastattelussa joutuneensa lapsena isänsä pahoinpitelemäksi, ja tarvinneensa myöhemmin keinon käsitellä traumojaan.

Dolph Lundgren muistetaan useista mieleenpainuvista rooleistaan 1980 ja 1990-luvun kulttielokuvissa, kuten Rocky IV, Masters of the Universe, Universal Soldier – Täydellinen sotilas ja Showdown in Little Tokyo. Toimintatähti ei sittemmin ole onnistunut pysyttelemään samanlaisessa maineessa kuin vaikkapa kollegansa Arnold Schwarzenegger tai Sylvester Stallone. Sittemmin hän palasi valkokankaalle elokuvissa The Expendables ja Universal Soldier: Day of Reckoning.

Splash
Splash
Splash
Splash