Erikoinen vaaratilanne – pöllö lensi poliisiauton ikkunasta sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moottoritiellä kaahannut poliisi säikähti pahanpäiväisesti suurta pöllöä, joka lensi poliisiauton sisään avonaisesta ikkunasta Louisianassa. Lance Benjamin oli menettää autonsa hallinnan, kun pöllö hyökkäsi viranomaisen kimppuun.

Tilannetta säikähtänyt lintu alkoi nokkia raivoisasti Lancea. Mies onnistui ohjaamaan autonsa tien viereen ja hän hyppäsi ulos autosta. Vaikka auton ikkunat olivat avoinna, ei lintu tehnyt elettäkään poistuakseen poliisiautosta.

Benjamin otti apukuskin paikalla istuskelevasta pöllöstä kuvia. Metro-lehden mukaan kuvat pöllöstä ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Kuvateksteissä Lance kertoi, että väkivaltainen lintu ei näyttänyt minkäänlaisia katumuksen merkkejä. Tarina päättyi kuitenkin hyvin, sillä lopulta pöllö lensi pois autosta. Muutamista naarmuista huolimatta Lance Benjamin jatkoi töitä vuoronsa päättymiseen asti.