Han Solon rooliin etsitään näyttelijää – jo 2 500 käynyt koekuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla hehkutetaan parhaillaan uutta Star Wars: The Force Awakens -elokuvaa. Disney-yhtiö sen sijaan valmistautuu jo Star Warsin tulevien spinoff-elokuvien tuotantoon. Yksi elokuvista kertoo nuoren Han Solon seikkailuista.

Disney etsii parhaillaan Han Solon rooliin noin 20-30 -vuotiasta miestä. Hollywood Reporter -sivuston mukaan jopa 2.500 näyttelijää on jo hakenut rooliin, jota esitti alun perin Harrison Ford. Hakijoiden karsijoina toimivat Han Solon tulevan seikkailun ohjaajat, 21 Jump Street ja Lego Movie -elokuvista vastanneet Phil Lord ja Chris Miller.

Hakijoiden joukossa on useita televisiosta ja elokuvista tuttuja nuoria miestähtiä. Tunnetuimpia heistä ovat James Francon pikkuveli Dave Franco, Whiplash-elokuvasta tuttu Miles Teller ja Kick-Ass sekä Avengers: Age of Ultron -supersankariseikkailuissa nähty Aaron Taylor-Johnson.