Tyttöystävä petti – poikaystävä teki autosta peltikasan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet useista tapauksista, joissa petetty tyttöystävä tekee uskottoman miehensä ajoneuvosta selvää jälkeä. Nyt kaivoimme arkistoista esiin videon, jolla nähdään samankaltainen tempaus. Videolla kunnostautuu petetty mies.

Isokokoisen lava-auton omistaja oli saanut tietää, että hänen tyttösytävänsä oli ajautunut vieraaseen sänkyyn. Mies suuttui petetyksi tulemisesta niin paljon, että päätti hurauttaa suurella peltilehmällään tyttöystävän auton yli. Naisen Saturn-merkkisestä autosta jäi jäljelle vain ruttuinen peltikasa käsittelyn jälkeen.

Videon kuvannut henkilö nauraa makeasti tempaukselle ja pitää kostoa oikeudenmukaisena. Kattaakohan autovakuutus suuttuneesta poikaystävästä koituneita vahinkoja? Nyt nainen joutuu etsimään uuden miehen lisäksi myös uuden ajoneuvon ajettavakseen.