Hommat hoidettu – Joulupukki vaihtoi reippaasti vapaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulupukki vieraili viime viikolla monessa kodissa ja perheessä. Lapsille kyseessä on vuoden jännittävin hetki, kun valkopartainen ja punanuttuinen herra jakaa lahjoja kilteille pilteille. Nyt pukki on vaihtanut vapaalle.

Nettiin on julkaistu video, jolla nähdään vesisuksien päälle hypännyt joulun sankari. Potomac-jokea pitkin poroineen viilettävä joulupukki on huvittavan näköinen vesihiihtäjä ja valkoinen parta lepattaa vauhdin mukana. Virginian Alexandriassa on tapana järjestää vesinäytös, jossa suksille nousee kaikkien lasten tuntema hahmo.

Tapahtuma järjestettiin nyt 30. kertaa. Suomessakin vietettiin tänä vuonna mustaa joulua, joten joulupukki ei päässyt kulkemaan perinteisellä reellä. Ehkäpä pukki vaihtaa kulkupelinsä tulevaisuudessa vesisuksiin pysyvästi.