Kanariansaarten parhaat aktiviteetit listattiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanariansaaret ovat yksi suomalaisten suosimista talvilomakohteista. Afrikan rannikolla sijaitseva saariryhmä on monen matkaajan kestosuosikki, sillä saarten ilmasto miellyttävä ja lämpimät kelit hellivät matkailijoita ympäri vuoden.

Joka vuosi monet suomalaisista pakenevat pimeyttä ja pakkasia eri puolille Kanariansaaria. Vaikka saaret ovatkin kuuluisia suurista ja kauniista rannoistaan, on saarilla paljon muutakin tekemistä kuin rannalla löhöily.

Matkailusivusto TripAdvisor on julkaissut sivuillaan listan matkailijoiden suosimista aktiviteeteista. Lista on laadittu matkustajien antamien arvosteluiden perusteella. Kanariansaarilla lomaillessa kannattaa vierailla ainakin näissä kohteissa:

1. Papukaija – ja eläintarha Loro Parque, Puerto de la Cruz, Teneriffa

#loroparque#tenerife#canarias#loros#papaguayos

Kuva, jonka Svetlana (@svet_ik) julkaisi

2. Siam Park -vesipuisto, Costa Adeje, Teneriffa

3. El Teide -tulivuori ja luonnonpuisto, Teneriffa

El teide ??

Kuva, jonka Ilaria Pierantoni (@ilariapierantoni) julkaisi

4. Timanfayan kansallispuisto, Lanzarote

Parque Nacional de Timanfaya – Lanzarote #timanfaya #lanzarote

Kuva, jonka Klin Isbut (@klinisbut) julkaisi

5. Corralejon hiekkadyynit ja uimaranta, Fuerteventura

Näiden upeiden kohteiden lisäksi matkailijat suosittelivat vierailemista saarta ympäröivissä snorklaus- ja sukelluspaikoissa, joihin useat matkanjärjestäjät tarjoavat retkiä. Sen lisäksi monet saarien rannoista, surffipaikoista ja laguuneista olivat matkailijoiden suosiossa.