Hurja näky: Motoristin kyydissä vaimo ja kolme lasta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolumbian Atlanticossa kaahannut motoristi on aiheuttanut kohun välinpitämättömyydellään ja uhkarohkeudellaan. Moottoripyöräilijä oli nimittäin lähtenyt ajelulle vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. Kenelläkään heistä ei ollut kypärää päässä ja osa lapsista hädin tuskin pysyi kyydissä.

Kauhistuttava näky on tallentunut motoristin takana ajaneen Lionel Martinezin kuvaamalle videolle. Martinez lähetti videon paikalliselle uutistoimistolle, sillä hän oli järkyttynyt näkemästään. Pian videon lähettämisen jälkeen kuvamateriaali päätyi uutislähetyksiin ja nettiin.

Daily Mail -lehden mukaan pariskunta on rikkonut räikeästi liikenneturvallisuussääntöjä ja viranomaiset ovat aikoneet selvittää kaksikon henkilöllisyyden. Ainakaan toistaiseksi perhettä ei ole löytynyt. On toivottavaa, että hurjapäinen motoristi perheineen selvisi määränpäähänsä ilman onnettomuuksia.