Muistatko nämä Lemmy Kilmister -meemit? ”Vain Jumala voi tuomita…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä Suomen aikaa kotonaan syöpään menehtynyt Lemmy Kilmister oli legendojen legenda, joka vaikutti lukemattomien muiden yhtyeiden syntyyn. Esimerkiksi Metallica kertoi tänään, että Lemmy oli merkittävä syy yhtyeen syntymiseen. Ei siis ihme, että legenda päätyi myös nettimeemeihin.

Lemmystä levisi verkossa jo hänen eläessään lukemattomia meemejä, joissa häntä verrattiin usein esimerkiksi Jumalaan. Kokosimme tähän muutamia suosituimpia Lemmy-meemejä vuosien varrelta. Täyden kuoleman myötä myös uusia meemikuvia tullaan näkemään lähiviikkoina runsaasti.

Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme
Lemmy Kilmister meme

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat