Nainen heitti toistuvasti virtsaa naapurin taloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Indianassa asuva nainen on aiheuttanut huomattavat vahingot naapurilleen heittämällä virtsaa hänen taloaan päin. 69-vuotias nainen ei heittänyt virtsaa naapuritalon seinään yhtä tai kahta kertaa, vaan teko tapahtui toistuvasti.

Uhriksi joutunut Joseph Basler kyllästyi lopulta virtsan heittämiseen ja soitti asiasta poliisille. Hänen mukaansa naapurissa asunut Jackie VanTyle ei ollut puhunut hänelle yhdeksään vuoteen. Mies oli haistanut tontillaan toistuvasti erittäin vahvan virtsan hajun ja epäili teosta naapurin rouvaa. Hän kuitenkin tarvitsi todisteita sanojensa tueksi.

Lopulta mies oli pannut valvontakamerat kuvaamaan kotiaan ja näki naisen heittävän ämpäristä nestettä taloa päin, The Smoking Gun raportoi. Nainen tunnusti keränneensä virtsaa useamman kuukauden ajan ja heittäneen sen taloa päin aina miehen poissa ollessa. Syyksi hän sanoin sen, ettei pidä naapuristaan. Virtsan heittelijä joutuu maksamaan naapurilleen 3.000 dollarin, eli 2.700 euron suuruiset korvaukset.