Nainen jäi humalassa päästä jumiin roska-astiaan – nolo seuraus päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Humalaiset ihmiset joutuvat herkästi erilaisiin kommelluksiin ja onnettomuuksiin. Nyt joulunpyhiä juhlimassa ollut neitokainen jäi jumiin roska-astian kanteen. Hän oli tunkenut siitä päänsä läpi.

Sopii kysyä, miksi nuori nainen oli ylipäätään tunkenut päänsä roska-astian kannesta läpi, mutta hän oli tehnyt sen joka tapauksessa. Onnettomuus tapahtui Iso-Britanniassa Kebabish Huddersfield -nimisessä ravintolassa baarien sulkeutumisen jälkeen. Ravintolaan oli kertynyt runsaasti nuoria aikuisia.

Muovinen roskakorin kansi osoittautuu hankalaksi poistaa päästä, ja jopa pikaruokalan henkilökunta riensi apuun. Videolla näkyvillä naisilla on kaiketi ollut mahtavat bileet illan aikana, koska yksi seurueen jäsenistä on kietoutunut vessapaperiin. Onneksi kaveriporukan toilailut on kuvattu nettiin varoittavaksi esimerkiksi muille. Älkää tunkeko päätä roska-astiaan.