Perheen koira katosi lomamatkalla – löytyi kuusi vuotta myöhemmin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Las Vegasissa asuva perhe koki tänä vuonna todellisen joulun ihmeen, kun heidän kauan kadoksissa ollut koiransa löytyi. David ja Alison Marks pääsivät viettämään pyhiä shetlanninlammaskoira Willien kanssa ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen.

Willie katosi huhtikuussa 2009 lomamatkalla Pioche Hillsin vuoristoalueella Nevadassa. Perheen koirat lähtivät jahtaamaan jänistä erämaassa, ja vain toinen lemmikeistä palasi myöhemmin omistajiensa luokse.

– Etsimme Willietä koko viikonlopun ajan lumimyrskyssä Nevadan vuoristossa. Emme koskaan löytäneet siitä jälkeäkään, David Marks avautuu ABC News -sivustolle.

Marksit yrittivät kaikkensa löytääkseen Willien, mutta eivät onnistuneet paikantamaan kadonnutta koiraansa. Vuosien jälkeen perhe sai kuitenkin yllättäviä uutisia. Nevadan Elkossa sijaitseva löytöeläintalo otti heihin yhteyttä, ja ilmoitti Marksien kadonneen koiran löytyneen.

Willie oli päätynyt Nevadan Eurekassa, lähes 500 kilometrin päässä Las Vegasista asuvan perheen hoiviin. Koira oli taannoin karannut uusien omistajiensa luota ja päätynyt poliisien huostaan. Koirassa ollut mikrosiru paljasti sen kuuluneen alun perin Marksien perheelle.

– En voinut uskoa sitä. Willien löytyminen tuli täytenä yllätyksenä. Se oli täydellinen joululahja, David kuvailee.

ABC Breaking News | Latest News Videos