Poptähti Rita Ora ikuistettiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rita Ora singahti julkisuuteen ja suoraan soittolistojen kärkeen vuonna 2012 julkaistaessaan ensimmäisen albuminsa, mutta sitä ennen hän pyrki maansa edustajaksi Euroviisuihin. Nykyisin Rita on kansainvälinen supertähti.

Parhaillaan Rita viettää hyvin ansaittua lomaa Miamissa, jossa hänet ikuistettiin eilen nauttimassa rantaelämästä Moevan uikkareihin sonnustautuneena. Näyttävä uima-asu paljasti pintaa melko paljon.

25-vuotias Rita Ora nousi taannoin uutisiin myös romanssihuhujen merkeissä. Hänen kerrotaan deittailevan Blink 182 -yhtyeen rumpali Travis Barkeria. US Weekly -lehden mukaan pari tapasi Power 106 All Star -pelissä Los Angelesissa, ja ovat viihtyneet toistensa seurassa siitä lähtien tiiviisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash