Kidnappaajat antoivat uhrinsa käyttää puhelinta – käry kävi heti!

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltalaisnaisen kidnapannut mies on pidätetty onnistuneen poliisioperaation seurauksena Atlantassa, Georgiassa. 27-vuotias rikollinen saatiin kiinni, kun miehen uhri soitti poliisille. Puhelu onnistuttiin jäljittämään ja uhri paikantamaan.

Mirror-lehden mukaan rikollinen oli antanut uhrilleen luvan käyttää puhelinta. Mies nimittäin halusi, että nainen soittaa poikaystävälleen, jotta tämä kuulisi, kun nainen raiskataan. Rikollisen karmiva suunnitelma meni pieleen, sillä uhri soitti poliisille.

Hätäkeskuksessa työskentelevä operaattori tajusi naisen olevan pulassa ja hän näytteli uhrin juonessa mukana. Operaattori esitti naisen poikaystävää samalla, kun hän ilmoitti rikoksesta poliisille. Partio saapui paikalle minuuteissa ja kidnappaaja pidätettiin. Koska mies oli ehtinyt hyökätä naisen kimppuun sai hän syytteen kidnappauksen lisäksi raiskauksesta.