Madonna hakeutui hoitoon – kuppauskuva nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poplegenda Madonna on hiljattain julkaissut netissä kuvan hyvinvointirituaaleistaan. Huoltajuuskiistasta stressantunut tähtönen oli hakeutunut hoitolaan, jossa suoritettiin kansanparannuskeinoina pidettäviä hoitoja, kuten kuppausta ja akupunktiota.

Instagramissa julkaistussa kuvassa Madonna makaa hoitopöydällä ja hänen selkäänsä on kiinnitetty kuppeja ja akupunktioneuloja. Monet kaunottaren faneista ovat sitä mieltä, että kuvan olisi voinut jättää julkaisematta, sillä kuppaaminen ei ole mikään kaunis näky.

Daily Mail -lehden mukaan huoltajuuskiista on rasittanut ja stressannut poptähteä viime aikoina. Madonnan poika Rocco on nimittäin ilmoittanut, ettei hän halua asua enää äitinsä luona, vaan hän haluaa muuttaa Englantiin isänsä ohjaaja Guy Richien luo. Roccon muuttoaikeita ja huoltajuusasioita aiotaan käsitellä oikeudessa New Yorkissa.

Take Me with all of my beautiful scars#i love you the way that you are……………❤️#rebelheart

Kuva, jonka Madonna (@madonna) julkaisi