Joulunvietolle ikävä käänne – tunkeutuja yritti raiskata vuohen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jouluaattona vuorossa olleet oklahomalaispoliisit saivat ilmoituksen latoon hiippailleesta tunkeilijasta. Ilmoituksessa kerrottiin, että maatilanomistaja epäili miehen olevan eläimiinsekaantuja, sillä valvontakamerassa näkyi mies, joka oli housut nilkoissa.

Kun viranomaiset saapuivat paikalle oli maatilan isäntä tehnyt siviilipidätyksen. Mies kertoi, ettei hän voinut katsella vierestä, kun hän näki että, latoon tunkeutunut mies alkoi harrastaa seksiä vuohen kanssa. Hän oli tarttunut aseeseen ja marssinut latoon pidättämään rikollisen.

Evening Standard -lehden mukaan rikollinen pidätettiin välittömästi. 53-vuotiasta oklahomalaismiestä syytetään eläimiinsekaantumisesta ja eläimiin kohdistuneesta väkivallasta. Maatilalla asuvan silminnäkijän mukaan mies ei ole ensimmäinen, joka on ahdistellut vuohia, vaan vuosien varrella tapauksia on ollut useampi