91-vuotias kosi 96-vuotiasta – kihlaparin yhteinen ikä 187 vuotta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen pariskunta on esimerkki siitä, ettei rakastuminen ja naimisiinmeno ole koskaan liian myöhäistä. 91-vuotias Bill Griffiths on nimittäin saanut myöntävän vastaukseen kosintaansa 96-vuotiaalta tyttöystävältän Flo Marshallsaylta.

Pariskunta meni joulukuussa kihloihin ja he suunnittelevat astelevansa alttarille tammikuussa St Hildan kirkossa. Kaksikolla on yhteensä 14 lapsenlasta ja seitsemän lapsenlapsenlasta. Pariskunnan perhe on ollut onnessaan Billin ja Flon kihlautumisesta.

Metro-lehden mukaan Bill ja Flo ovat tunteneet toisensa jo yli 20 vuotta. He olivat ystävyksiä jo silloin, kun molemmat olivat vielä naimisissa aiempien puolisoidensa kanssa. Jäätyään leskiksi Bill ja Flo ihastuivat toisiinsa ja alkoivat seurustella. Nyt pariskunta on onnellisesti kihloissa ja he suunnittelevat talvihäitä.