Madison Beer on uusi supertähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Nyt Justin Bieberin uusin löytö on 16-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet erityisesti ulkomuodoillaan.

Viime päivinä Jack Gilinskyn kanssa rantalomaa viettävä Madison on päätynyt jo usemman kerran paparazzien tähtäimiin, eikä loppua ole näkyvissä.

16-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash