Kaikkien aikojen bileet! Mies heräsi ruumishuoneelta ja jatkoi juhlimista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjällä jouduttiin soittamaan ambulanssi rankan bileputken päätteeksi. Yksi kotibileisiin osallistuneista henkilöistä löydettiin elottomana. Hänet toimitettiin ruumishuoneelle.

Paikallislehti Khasanskiye Vestin mukaan ensihoitajat olivat todenneet bileissä kuolleen miehen elottomaksi. Ruumishuoneelle toimitettu mies kuitenkin heräsi muutaman tunnin kuluttua. Hän käveli paikalla ollutta henkilökuntaa vastaan aiheuttaen suuresti kauhua. Hän ei ymmärtänyt mihin oli joutunut.

Mies kertoi heränneensä pimeästä ja kylmästä. Hän oli ollut edelleen päihtynyt ja teki kaikkensa päästäkseen ruumishuoneelta ulos. Sen jälkeen hän palasi takaisin asuntoon, jossa hänen kaverinsa olivat jatkaneet ryyppyjuhlia – tosin tällä kertaa hänen muistolleen, Mirror-lehti uutisoi. Juhlat muuttuivat jälleen iloisiksi kuolleista heränneen kaverin kunniaksi.