Penispumppu meni rikki – ostaja uhkasi myyjää aseella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Minnesotassa sijaitsevassa seksivälineliikkeessä on tapahtunut erikoinen välikohtaus. Poliisi etsii parhaillaan aseella myyjää osoittanutta miestä, joka halusi vaihtaa epäkunnossa olleen penispumppunsa uuteen.

Valitettavasti myyjä ei heti suostunut vaihtamaan asiakkaan viallista ja käytettyä penispumppua uuteen. Tässä vaiheessa tuohtunut asiakas kaivoi aseensa esiin ja valitti, että pumpun oli luvattu toimivan huomattavasti paremmin. Hän pakotti myyjän antamaan uuden pumpun ilmaiseksi, Two Cities Pioneer Press uutisoi.

Aseella osoitettu myyjä teki työtä käskettynä. Mystinen mies katosi kaupasta uuden pumpun kanssa, eikä poliisi ole tavoittanut syyllistä. Penispumpun avulla voi suurentaa miehen siitintä tai parantaa sen verenkiertoa.