Scott Disick ja Chris Brown jättivät päihteet?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Kourtney Kardashianin lasten isä ja entinen poikaystävä Scott Disick hakeutui hiljattain vieroitushoitoon. Nyt hän on löytänyt itselleen apua tunnetusta räppäristä, joka on myös kärsinyt moniongelmaisuudesta. Läheiset ovat ilmaisseet huolensa asian takia.

Scott Disick on nimittäin hakeutunut räppäri Chris Brownin seuraan pysyäkseen kaidalla tiellä. Scott on jopa esiintynyt räppärin Picture Me Rollin -nimisen kappaleen musiikkivideolla. Kaksikko on nähty yhdessä Los Angelesissa sijaitsevassa 1OAK-yökerhoissa, mutta molemmat ovat juoneet siellä pelkästään vettä, TMZ uutisoi. He auttavat toisiaan vahvana ja selvänä pysymisessä.

Scott Disick on tunnettu rankasta bilettämisestä. Hänen ongelmiaan on seurattu muun muassa Rikkaat Kardashianit -reality-ohjelmassa. Mies hakeutui hiljattain hoitoon voidakseen olla parempi isä lapsilleen. Myös Chris Brownin absolutismin motiivina on hänen pieni Royalty-tyttärensä.