Kuuma tatuointitrendi leviää – pariskunnille Disney-tatuointeja!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuoinneilla on usein suuri merkitys kantajalleen ja ne saattavat symboloida elämälle tärkeää asiaa. Kumppanista muistuttava tatuointi saattaa muuttua eron jälkeen murheenkryyniksi, mutta silti monet ottavat yhteiset kuvat suhdetta kuvastamaan.

Yksi suosituimmista tatuointien aiheista löytyy viihdekulttuurista ja tarkemmin Disney-elokuvista. Pariskunnat ikuistavat mielellään tuttujen prinsessojen, prinssien ja muiden piirroshahmojen kuvia kehoonsa. Disney-aiheisissa pariskuntatatuoinneissa ei välttämättä ole samaa kuvaa, vaan tatuoinnit linkittyvät toisiinsa esimerkiksi saman teeman kautta.

Rakastavaiset tai kaverukset saattavat ottaa samanlaiset tatuoinnit ikään kuin muistuttamaan yhteisestä matkasta ja toisen ihmisen tärkeydestä. Kerroimme äskettäin ilmiöstä, jossa äidit ja tyttäret ovat ryhtyneet ottamaan samanlaisia tatuointeja. Sukulaisuus on usein pysyvämpää kuin parisuhde.

Kuva, jonka itismery (@itismery) julkaisi