Liam Payne paljasti karvaisen sixpackin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction muodostettiin suositun brittiläisen tv-ohjelman, X Factorin, seitsemännen tuotantokauden aikana. Vaikka bändin nuorinta jäsentä Harry Stylesiä pidetään yleisesti yhtyeen söpöimpänä poikana, on 22-vuotias Liam Payne osoittanut olevansa se todellinen komistus.

Liam Payne julkaisi vatsalihaksia mairittelevan kuvan Instagramiin. Mies on todella tiukassa kunnossa ja saa varmasti kaikki One Directionin naisfanit polvilleen. Hänet nimitettiin tänä vuonna Attitude Magazine -lehden seksikkäimmäksi mieheksi.

Ensimmäisen kerran X Factoriin 14-vuotiaana osallistunut Payne ei muistuta aikojen alussa tutuksi tullutta teinipoikaa, vaan hänestä on kuoriutunut täysikasvuinen ja karvainen mies. Miehen vatsalihaskuva keräsi alle vuorokaudessa yli 800.000 tykkäystä.