Teinityttö huijasi olevansa raskaana – isän reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teksasin Princetonissa asuva lukio-opiskelija Brooke päätti antaa isälleen varmasti ikimuistoisen joululahjan käytännön pilan merkeissä. Nuori tyttö kuvasi hulvattoman tilanteen puhelimellaan, ja jakoi videon kaikkien nähtäville myöhemmin Twitterissä.

Videolla isä saa Brookelta lahjapaketin, jonka sisältä paljastuu hänen hämmästyksekseen vauvan sukat. Isän innostus katoaa nopeasti kun hän tajuaa niiden tarkoittavan, että hänen tyttärensä on raskaana. Miehen järkyttynyt ilme kertoo kaiken oleellisen.

Isä yrittää tivata tyttäreltään, onko tämä tosissaan. Teini pimittää vastausta jonkin aikaa, kunnes myöntää viimein kauhistuneelle isälleen tehneensä vain käytännön pilan. Brooken jakamat videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa, ja hänen isänsä hyvin tilannetta kuvaavista ilmeistä on arvatenkin tullut jo meemien aihe.