Haluatko näyttää itsevarmemmalta? Liiku kuin eläin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Itsevarmuus on asia, jonka muut aistivat ihmisen puheesta, olemuksesta ja eleistä. Jännittäminen aiheuttaa koko vartaloon, hengitykseen ja ääneen sellaisen lukon, että kuka tahansa alkaa näyttämään ja vaikuttamaan muiden silmissä epävarmalta. Jeanne Joe Perrone jakoi Elite Daily -lehdessä vinkin, minkä avulla omaa itsevarmuuttaan pystyy kehittämään.

Itsevarmuus kumpuaa kehonkielestä ja siitä, miten sinut ihminen on oman vartalonsa kanssa. Omaa suhdetta kehoonsa pystyy parantamaan tekemällä erilaisia harjoitteita, joista yhtenä esimerkkinä ovat eläinliikkumiset.

Eläinliikkumisia tehdessään ei kannata eikä saa miettiä sitä miltä näyttää. Kaikki itsekriittisyys täytyy unohtaa täysin, että oman vartalonsa onnistuu päästämään vapaaksi. Näyttelijät käyttävät eläinliikkumisia omana harjoitteenaan säännöllisin väliajoin parantaakseen omaa liikkuvuuttaan, kehonkieltään ja ilmaisuaan.

Valitse mielestäsi hauskin, suloisin tai vaarallisin eläin, joka on mielestäsi kiinnostavin. Sen jälkeen ala yksinkertaisesti esittämään kyseistä eläintä matkimalla eläimen liikehdintää ja ääntä. Matki eläintä kotonasi minimissään viidentoista minuutin ajan ja mieti, miten eläin liikkuisi ja mitä se tekisi kodissasi. Eläinliikkumisharjoitusten jälkeen alat vähitellen elehtimään ja käyttämään vartaloasi automaattisesti enemmän kommunikoidessasi muiden kanssa.