Justin Bieberin fani vaihtoi sukunimekseen Newton-Bieber

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieberillä on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Harva heistä on kuitenkaan vienyt omistautumistaan yhtä pitkälle kuin Iso-Britannian Nottinghamshiresta kotoisin oleva Gabrielle Newton-Bieber. 22-vuotias nimittäin vaihtoi taannoin sukunimensä, jotta hän vaikuttaisi olevan tähden kanssa naimisissa.

Superfani-termi ei ole Gabriellen tapauksessa liioittelua, sillä häneltä löytyy muun muassa viisi Justin Bieberille omistettua tatuointia. Nuori nainen on myös nukkunut pahvisen Bieberin kanssa 16-vuotiaasta lähtien. Gabrielle toivoo saavansa nimen vaihtamisen myötä poptähden huomion.

– Kutsun Justinia aina aviomiehekseni jutellessani ihmisten kanssa. Sanon: ”Minun täytyy mennä, aviomieheni on televisiossa”. Se on heidän mielestään outoa, sillä emme ole oikeasti naimisisissa. Kunpa olisimme, ehkä joku päivä…, Newton-Bieber kuvailee Daily Mail -lehdelle.

Nuori nainen myöntää, että saattaisi ryhtyä vainoamaan poptähteä mikäli hänellä olisi resursseja siihen. Gabrielle uskoo Justin Bieberin olevan ainoa mies häntä varten, eikä tyytyisi kehenkään muuhun – paitsi ehkä tähden kaksoisolentoon.