Kardashianit lapsuuskuvassa – tunnistatko heidät?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe on muuttunut todella paljon vuosien saatossa. Raha ja kuuluisuus ovat varmasti muuttaneet jokaista myös henkisesti, mutta useita näkyviä muutoksia voi huomata helposti jokaisen ulkonäössä selaamalla taaksepäin vanhoja kuvia.

Kylie Jenner oli selaillut perheen vanhoja valokuva-albumeita, joista hän oli löytänyt hienon sisaruskuvan. Kuvassa Kendall ja Kylie ovat vasta pikkutyttöjä, joita huolehtiva isosisko Kim pitää kainaloissaan. 17 vuotta Kylieta vanhempi Kim on ollut aikuinen jo silloin, kun nuoremmat siskot ovat olleet vielä hyvin pieniä ja hän on toiminut pikkusiskojensa esikuvana.

Kim on arviolta noin 20-vuotias Kylien julkaisemassa kuvassa, josta naisen ulkonäkö on muuttunut vuosien varrella melko näkyvästi. Kim on kuvassa toki paljon nuorempi, mutta contouring-tekniikalla toteutettu meikkaaminen ja erilainen kulmakarvojen muotoilu näyttäisivät muuttaneen naisen ulkonäköä huomattavasti.

#tbt

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi