Nainen yritti pukea kissalle joulukravattia – metelihän siitä nousi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joulupyhien lähestyessä ihmiset alkavat koristelemaan kotia jouluisilla sisustustavaroilla ja omakotitalojen pihoja erilaisilla jouluvaloilla. Eräs nainen olisi halunnut somistaa myös lemmikkinsä valmiiksi vastaanottamaan joulua, mutta kissa oli hyvin eri mieltä asiasta.

Nainen on ostanut joulua varten Jazzy-nimiselle kissalleen hauskan pienen kravatin, joka huokuu joulun tunnelmaa. Kissa näyttää lähinnä pelkäävän omistajansa kädessä olevaa vierasta liinaa, jonka nainen on tuomassa lähemmäs kissaansa.

Nainen yrittää houkutella kissaa luokseen, mutta mikään ei näytä toimivan. Kissa on todella vastahakoinen ja esittää oman mielipiteensä naiselle hauskasti äännellen. Vastahakoiset maukumiset saavat naisen huvittumaan ja ymmärtämään, että kissalle ostettu kravatti taitaa päätyä korkeintaan kuusenkoristeeksi.