Mallikaunottaren raju tilitys: Tällaisilla somekuvilla sai eniten seuraajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen malli Essena O’Neill kohahdutti sosiaalista mediaa poistamalla suositun Instagram-tilinsä yllättäin ja kutsumalla sosiaalisen median elämää valheeksi. Nykyään O’Neill julkaisee kuitenkin omalla Vimeo-kanavallaan videoblogia, jossa naisen ajatuksia pystyy edelleen seuraamaan.

O’Neill on julkaissut uuden What To Wear -nimisen videon, jossa hän avaa sitä, miten hänen tyylinsä muuttui nopeasti kun hän halusi nousta Instagram-tähdeksi. Nainen paljastaa videolla, mitä kannattaa pukea ja millaisia kuvia kannattaa ottaa, että saa mahdollisimman paljon seuraajia ja tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa.

Nainen kertoo, että varsinkin lifestyletyylisillä kuvilla ja muoti- sekä inspiraatiokuvilla noustakseen naisella tulee olla pieni vyötärö, söpö takapuoli ja hänen tulee olla seksuaalisesti viehättävä. Naisten kohdalla inspiroivien asukuvien tulee olla usein todella seksikkäitä ja paljastavia. Samassa asussa voi paljastaa sekä sääret, vatsan että avaran kaula-aukonkin.