Teinityttöjen tanssishow päättyi karusti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on tarjolla paljon erilaisia ohjevideoita, joiden avulla pystyy opettelemaan monia uusia asioita. Tyttäkaverukset olivat yhdessä alkaneet opettelemaan vaativia breakdancesta tuttuja tanssiliikkeitä, joiden suorittamisen he kuvasivat internetkansan onneksi videolle.

Kaverukset ovat laittaneet videon kuvaamaan yrittäessään todella vaativaa tanssiliikettä. Tanssiliikkeessä toista jalkaa pidetään koukussa vartalon edessä niin, että käsi pitää jalkaterästä kiinni. Tämän jälkeen tanssijan tulisi hypätä niin näppärästi ilmaan, että ehtisi pujottamaan tukijalan koukussa olevan jalan ja käden muodostaman renkaan välistä.

Temppu vaatii suorittajalta hyviä jalkalihaksia ja räjähtävää voimaa, minkä avulla henkilö pystyy ponnistamaan yhdellä jalalla mahdollisimman korkealle saadakseen riittävästi aikaa tempun tekemiselle. Ilmeisesti tyttäriltä ei löytynyt kuitenkaan tarpeeksi kumpaakaan, sillä he läsähtivät nopeasti maahan.