Huhumylly paisuu: Cristiano Ronaldo parisuhteessa miehen kanssa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo on ajautunut keskelle parisuhdekohua lomailemalla yhdessä marokkolaisen potkunyrkkeilijän kanssa. Huhujen mukaan ottelija Badr Hari on Ronaldolle paljon muutakin kuin pelkkä ystävä.

Daily Mail -lehden mukaan Cristiano aikoo viettää uudenvuoden Badrin kanssa. Ronaldo on varannut huoneiston The Pearl Marrakech -luksushotellista viettääkseen aikaa Harin kanssa. Ronaldon seksuaalisesta suuntautumisesta on liikkunut huhuja mediassa aiemminkin, sillä miehen on epäilty olevan biseksuaali.

Cristiano ei ole kuitenkaan koskaan vahvistanut huhuja todeksi. Lähipiirin mukaan Ronaldo käyttää Badrista lempinimeä Halikaveri. Kaksikko on julkaissut netissä useita yhteiskuvia, joista viimeisimmässä Hari vitsailee kaksikon olevan Just Married, eli vastanaineita. Kuva on luonnollisesti lietsonut romanssihuhuja entisestään.

Having a great day with my bro @cristiano ? يوم جميل مع صديقي كرستيانو #Agadir #CR7 #BadrHari

Kuva, jonka Badr Hari (@badrhariofficial) julkaisi