Erikoinen nelikko huvijahdilla – Hollywoodin uusi supertiimi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift viettää aikaa monien muiden kuuluisien tähtien kanssa ja neitokainen onkin tunnettu hyvin laajasta ja monipuolisesta kaveriporukastaan. Nyt Stara julkaisee kuvia kaveriporukasta, jota pidetään tällä hetkellä mielenkiintoisempana kuin Swiftin seuruetta.

One Direction -yhtyeestä tutuksi tullut pitkäkutrinen komistus Harry Styles tapailee huhujen mukaan Kendall Jenneriä, jonka kanssa mies olikin viettämässä huvijahdilla leppoisaa vapaapäiväänsä. Pariskunnan vieraaksi saapui kuitenkin yllättävää seuraa, kun juontaja Ellen DeGeneres ja hänen vaimonsa Portia de Rossi astuivat jahdille.

Kuvissa Styles ja Jenner toivottavat Rossin ja DeGeneresin halailujen kera tervetulleeksi. Ensimmäistä kertaa yhdessä kuvattu ystävysporukka peittoaa jokaisen Swiftin muodostaman julkkisseurueen, sillä monikaan ei olisi voinut arvata tämän nelikon viettävän yhdessä vapaa-aikaansa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash