Helsingissä etsitään hyväntekijää: ”Sinä ihana äiti pienen vauvan kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia ei tunneta maailmalla kaikkein ystävällisimpiin lukeutuvina ihmisinä, mutta poikkeus vahvistaa joskus säännön. Myös meillä saadaan nimittäin ajoittain kuulla poikkeuksellisen upeista teoista, joista tekijät eivät aina halua suoralta kädeltä edes kunniaa.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa etsitään hyväntekijää, joka maksoi ulkopaikkakuntalaisen Piritta Someron bussimatkan.

ETSINTÄKUULUTUS!! Sinä ihana äiti, pienen vauvan kanssa,Helsingissä bussissa nro:58 vanhalta jäähallilta Itäkeskukseen klo 19.28 maksoit bussimatkani kun minulla ei ollut käteisä rahaa, pankkikortti ei kelvannut,bussinkuljettaja ei tiennyt miten mobiililippu ladataan eikä osannut sanoa että missä on lähin pankkiautomaatti. Hyppäsin jo bussista pois kun huusit perään että tule takaisin sisään, että sinä maksat. Ihanaa että tälläisiä ihmisiä on vielä olemassa. Ulkopaikkakuntalaisena en ollut ajatellut että se yleisin käyttämäni metroon käyvä mobiililippu ei käykkään busseihin. Niinpä haluaisin kiittää sinua !!

Toivottavasti hyväntekijä löytyy pian.

ETSINTÄKUULUTUS!!Sinä ihana äiti, pienen vauvan kanssa,Helsingissä bussissa nro:58 vanhalta jäähallilta Itäkeskukseen…

Julkaissut Piritta Somero 3. joulukuuta 2015