Justin Bieber ja exä taas yhdessä – pusukuvat julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karibialla lomaillut poptähti Justin Bieber julkaisi lomaltaan useita kuvia, joissa hän esiintyi ystävien ja perheenjäsentensä lisäksi ex-tyttöystävänsä kanssa. Mallikaunotar Hailey Baldwin näyttäisi kuitenkin olevan jotain muutakin kuin pelkkä ystävä.

Anguillassa lomaillut Bieber julkaisi useita vihjailevia ja kiusoittelevia yhteiskuvia hänestä ja ex-tyttöystävä Hailey Baldwinista. Pari on ollut ystäviä jo pitkään, mutta uusimmat kuvat näyttäisivät kuitenkin viimein varmistavan huhupuheet kahden nuoren uudelleen leimahtaneesta rakkaudesta.

Justin Bieber on julkaissut viimeisimpien lomakuvien joukossa kuvia, joissa hän katselee Baldwinin rintoja, minkä lisäksi poptähti julkaisi kuvan, jossa hän suutelee kaunotarta. Ilmeisesti Baldwin ei ollutkaan perhelomalla ystävän ominaisuudessa vaan olikin lähtenyt matkalle mukaan tyttöystävän roolissa.

#squadgoals

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi

Werk

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi