Leijona karkasi eläinpuistosta uimalla – päätyi satamaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intiassa Girin kansallispuiston rauhoitusalueella asuva leijona on onnistunut karkaamaan hoitajiltaan uimalla. Kissapeto oli hypännyt mereen ja lähtenyt uimaan kohti läheistä rannikkoa. Uintiretki tuli päätökseensä, kun leijona rantautui läheiseen satamaan.

Ihmiset Jafrabadin satamassa huomasivat rannalla värjöttelevän leijonan ja soittivat pelastuslaitoksen paikalle. Huolestuttava tilanne on kuvattu videolle. Daily Mail -lehden mukaan ihmiset eivät uskaltaneet lähestyä leijonaa.

Ihmisiä pakoileva leijona yritti karata pelastajilta hyppäämällä takaisin mereen. Kissapedon pakoyritys kuitenkin epäonnistui, sillä ihmiset onnistuivat saamaan sen kiinni. Leijona rauhoitettiin ja vietiin eläinsairaalaan tarkistettavaksi.

Hurjasta seikkailusta huolimatta leijona selvisi loukkaantumatta ja se on palannut takaisin Girin kansallispuistoon. Karkuri on yksi kansallispuiston suojelluista uhanalaisista aasianleijonista.