Näin paljon tulli takavarikoi elintavikkeita – valtava silppuri pyörii

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matkustavat ihmiset yrittävät päästä päivittäin vieraisiin maihin erilaisten elintarvikkeiden ja hedelmien kanssa. Ihmiset eivät aina ole tietoisia eri maiden säännöksistä, minkä vuoksi lentokentälle ja tulliin jääkin joka päivä paljon ruokapakkauksia, lihatuotteita ja hedelmiä työntekijöiden tuhottavaksi.

Yhdysvaltojen tullissa työskentelevä Ellie Scaffa on saanut erilaisia uhkauksia matkustajilta takavarikoidessaan heiltä elintarvikkeita, mutta nainen ei ole antanut sen haitata työtään. Hänen tehtävänään on suojella heidän maansa eläimiä ja kasvistoa niille mahdollisilta haitallisilta bakteereilta, joita toisesta maasta tuodut hedelmät ja lihat voivat tuoda mukanaan.

Great Big Story -kanavan julkaisemalla videolla nähdään, miten paljon tulliin jää erilaisia lihatuotteita ja hedelmiä. Toisin kuin moni matkustaja voisi kuvitella, tullin henkilökunta ei kestitse itseään takahuoneessa takavarikoimillaan tuotteilla vaan ne syötetään armottomasti isolle silppurille, joka tuhoaa ne sekunneissa.